https://rawcdn.githack.com/Goygoy-Engine/goygoyCDN/b39cc0ceb19c1657c9bf73c8cfe6eb23f9a51b4d/games/hunt/huntBanner.webp

Hunt: Showdown 1896 Ortaya Çıktı!

Hunt: Showdown 1896 sızdırıldı.

Crysis serisinden tanıdığımız Crytek’in ‘yeni oyunu’ Hunt: Showdown 1896, beklenmedik bir şekilde ortaya çıktı. Aslında “yeni oyun” demek pek doğru değil çünkü Hunt: Showdown’a 15 Ağustos’ta gelecek yeni nesil güncellemesi ile oyunun adı değiştirilecek gibi duruyor.

Hunt: Showdown 1896

Oyunların yaş değerlendirmesini yapan ESRB’nin web sitesinde Hunt: Showdown 1896, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformları için +17 yaş etiketiyle derecelendirildi. Alt text

Bu güncellemenin, Crytek’in daha önce duyurduğu ve 15 Ağustos 2024’te çıkacak olan ücretsiz yeni nesil güncellemesiyle yapılacak olan bir yeniden markalaşma olduğunu düşünüyoruz. Arkadaş arasında konuşurken “acaba bu Hunt’a gelecek sürpriz bir hikaye modu olabilir mi?” sorusu doğdu. Şahsen bu olursa Crytek beni gerçekten şaşırtır. Bunun olmasına en ufak olasılık bile vermiyorum şahsen. Crytek’in Hunt: Showdown ekibini görece küçük tuttuğunu ve bu yüzden Hunt’ın yavaş geliştirildiğini düşünüyorum. Crytek’in muhtemelen çoğu, uzun zamandır beklediğimiz Crysis 4 üzerine çalışıyor.

Yeni Nesil Güncellemesi

Güncellemenin ardından Hunt: Showdown, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında çalışmayacak. Crytek, bu güncellemenin yeni bir harita, güncellenmiş grafikler ve oyun içi arayüzü getireceğinden bahsediyordu. Henüz bu bahsedilenleri çoğunu gözlerimizle göremedik. Ancak yakında görmeyi bekliyoruz. Umarız, Crytek başarılı işler yapmaya devam eder.