Football Manager 25: BU YIL ÇIKMAYACAK | Goygoy Engine
https://cdn.footballmanager.com/site/2024-09/FM25%20Announce%20-%20Web%20and%20Social%20Assets_1034x600_Blog%20Header_10.jpg

Football Manager 25: BU YIL ÇIKMAYACAK

Football Manager 25’in Çıkışı Mart 2025’e Ertelendi

Football Manager 25’in çıkış tarihi ertelendi. Sports Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun yayınlanması Mart 2025’e çekildi. Stüdyo, gecikme kararını oyun kalitesini koruma ve yüksek standartlara ulaşma adına aldığını belirtti. Yüksek standart dedikleri de, oyunu daha da bozacakları bir sürüm.

Neden Erteleme Kararı Alındı?

Sports Interactive, oyunun geliştirme sürecinde beklenenden daha fazla zorluk yaşandığını ve ekibin yoğun çabalarına rağmen ilerlemenin istenilen hızda gerçekleşmediğini ifade etti. Eylül ayında paylaşılan son geliştirme raporunda da, stüdyo olarak oyunun en iyi haliyle piyasaya sunulması için ek süreye ihtiyaç duyulduğu belirtilmişti. Şirketin ana hedefi, Football Manager serisinin en büyük teknik ve görsel gelişmelerini içeren FM25’i aceleye getirmeden tamamlamak.

SEGA ve diğer lisans sağlayıcılarla yapılan görüşmelerin ardından, oyunun kalite standartlarını riske atmamak için Mart 2025’e ertelemenin en doğru karar olduğuna kanaat getirildi.

İade

Yeni çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte, ön sipariş veren oyuncular için de bazı seçenekler sunuluyor. Eğer gecikmeden dolayı oyunu iptal etmek isteyen kullanıcılar varsa oyunu iade edebilecekler.

Yeni Tanıtım Ocak 2025’te

Sports Interactive, hayranların beklediği FM25 tanıtımını da Ocak 2025’in sonunda gerçekleştirmeyi planlıyor. Stüdyo, ertelenen çıkış tarihinin hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığının farkında olduğunu ve kendilerinin de aynı üzüntüyü paylaştığını ifade ediyor. Ancak, uzun vadede tüm oyuncuların beklentilerini karşılayacak bir oyun sunmak için bu ek süreye ihtiyaç duyduklarını belirttiler.

Mart ayında FM çıkarmak aptalca bir hareket. FM 26 ne zaman çıkacak? O da öbür yılın Mart ayında mı? Zaten onca özellik çıkarılmıştı yeni oyundan. Daha 2 hafta önce dediğin tarihi ertelemek, ve üstüne bu ertelemeyi çok uzun tutmak arka planda nasıl bir plansızlık ve acemiliğin döndüğünü gösteriyor.

FM 25 ile ilgili detayları buradaki yazımızdan okuyabilirsiniz.