/haberler/the-rogue-prince-of-persia-ertelendi/imaj.jpg

The Rogue Prince of Persia Çıkmasına 4 Gün Kala Ertelendi

The Rogue Prince of Persia Son Anda Ertelendi!

Ubisoft, Dead Cells’ten ilham alınarak geliştirilen The Rogue Prince of Persia’yı 14 Mayıs’ta erken erişim sürümüyle yayınlayacaktı. Ancak oyun Hades II’nin anlık başarısı bahane edilerek bilinmeyen bir tarihe ertelendi. Evil Empire ekibi yaptığı açıklamada Hades 2’nin beklenmedik çıkışının ardından, “The Rogue Prince of Persia”nın erken erişim sürümünün mayıs ayında yayınlanacağını, fakat kesin bir tarihin önümüzdeki pazartesi günü duyurulacağını belirtti. Geliştirici ekip bu süreci oyuncuların Hades 2 ile vakit geçirmesine izin vermek ve aynı zamanda “The Rogue Prince of Persia”ya son rötuşları yapmak için bir fırsat olarak değerlendirecek.

Oyunculardan Anlayış Bekleniyor

Evil Empire ekibi, bu erteleme haberinin, oyunu oynamayı sabırsızlıkla bekleyen herkes için can sıkıcı olduğunun farkında olduklarını söyledi. Ekip bu durum için özür dileyerek oyunculardan anlayış beklediklerini ifade etti ve beklediğimize deyeceğini söyledi.

Oyunu geliştiren Evil Empire ekibinin açıklaması

“Herkese selamlar Bu hafta bizim için biraz çılgıncaydı! Her şey, Hades 2 adlı küçük bir oyunun çıkmasıyla başladı - belki de duymuşsunuzdur? Ekibimizin tamamı dahil herkesin bu oyunu oynadığı göz önüne alındığında, The Rogue Prince of Persia’yı çıkarmadan önce insanların eğlenmesine izin vermeyi kararlaştırdık. Hala mayıs ayında çıkacağız ve pazartesi günü kesin tarihini açıklayacağız. The Rogue Prince of Persia’ya olan güvenimiz tam, ancak aynı türdeki bir oyunun, 2024’ün en çok beklenen oyunlarından biri olan Hades 2’nin, erken erişimine bir hafta önce çıkması, göz ardı edilemeyecek bir durum. Kibirli değiliz, bu durumun sonuçlarını göz önünde buluyoruz ve bu kısa erteleme kararının bizim ve erken erişim yolculuğumuz için en iyi karar olduğunu düşünüyoruz. Hades 2’ye başlangıç avantajı vermeyi de adil buluyoruz 😊 Bu ayrıca oyunu daha fazla parlatmaya, daha fazla şey eklemeye ve yayın günü için bazı inatçı hataları gidermeye fırsat veriyor. İlk gün yaması oldukça büyümüştü, böylece çıkış günü için daha fazla şey eklemek ve stres seviyelerini düşürmek için geliştiricimiz ve oyun direktörümüzün rahatladığını görüyoruz! Bunun, özellikle de beklenen çıkış tarihine yakın bir zamanda, herkes için sinir bozucu haber olduğunu anlıyoruz. Sadece ellerimizi kaldırıp, özür diliyoruz ve anlayışınızı umuyoruz. Bekleyişin değeceğine inanıyoruz!

Sabrınız için teşekkürler, Matt ve Evil Empire ekibi”

The Rogue Prince of Persia’nın ne zaman çıkacağını bilmiyoruz ancak çıkar çıkmaz sizler için bir inceleme yayınlamayı planlıyoruz. Oyunun çıkış tarihi açıklanınca sizlerle paylaşacağız.

Güncelleme: 13 Mayıs 2024

Oyunun 27 Mayıs’ta yayınlanacağı açıklandı. Detaylı bilgi için bu yazımıza göz atabilirsiniz.