/haberler/the-rogue-prince-of-persia-ertelendi/imaj.jpg

The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı!

The Rogue Prince of Persia Son Anda Ertelendi!

Çıkmasına 4 gün kala ertelenen The Rogue Prince of Persia’nın çıkış tarihi açıklandı. Oyun 27 Mayıs’ta erken erişim sürümüyle yayınlanacak. İlk plana göre oyunun 14 Mayıs’ta yayınlanması planlanıyordu. Ancak Hades 2’nin başarılı çıkışı sonrasında oyun aniden ertelenmişti. Ertelenmeye dair detaylı bilgiye bu yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Oyunun Fiyatı

Oyunun 19.99 Dolar/Euro’dan satışa sunulacağı açıklandı. Steam her ne kadar Türk Lirası ile satış yapmayı bıraksa da, Ubisoft kendi mağazası üzerinden Türk Lirası ile satış yapıyor. Eğer Ubisoft, önceki oyunlarına benzer bir fiyat politikası izlerse, oyunun yaklaşık 250 TL olmasını bekliyoruz.

Oyunu geliştiren Evil Empire ekibinin açıklaması

“The Rogue Prince of Persia’nın yeni çıkış tarihi 27 Mayıs! Önceki gönderimizi görmediyseniz, kısa özeti şu: Hades 2’yi oynamak için (biz dahil😄) insanlara zaman tanımak istedik. Ama Silksong önümüzdeki iki hafta içinde sürpriz bir şekilde çıkarsa, her şeyi tekrar yakarız! Neyse, artık The Rogue Prince of Persia’nın fiyatını da açıklayabiliriz - bazıları 60 dolar olacağını düşündü(gerçekten mi?!). Aslında fiyatı 19.99$/€ olacak! Hatta belki küçük bir lansman indirimi bile olabilir…”

The Rogue Prince of Persia çıkar çıkmaz sizler için bir inceleme yayınlamayı planlıyoruz. O zamana dek görüşmek üzere.