Yeni Minecraft Güncellemesi Bundles of Bravery ile Oyuna Eklenecekler | Goygoy Engine
https://pbs.twimg.com/media/GYlHsTAXgAATW9n?format=jpg&name=4096x4096

Yeni Minecraft Güncellemesi Bundles of Bravery ile Oyuna Eklenecekler

Minecraft’ın Yeni Güncellemesi: Bundles of Bravery

Minecraft, bugün gerçekleştirilen Minecraft Live etkinliğinde yeni güncellemesini tanıttı. Bundles of Bravery adı verilen bu güncelleme ile oyuna yeni bir canlı ve biyom ekleniyor.

Öne Çıkan Yenilikler

Yeni Biyom ve Yaratık

Alt text Güncellemenin en dikkat çekici özelliklerinden biri, oyuna eklenen yeni “Pale Garden” biyomu oldu. Bu ürkütücü ve solgun bahçe, oyuncuları gizemli bir atmosfere davet ediyor. Biyomla birlikte, “The Creaking” adı verilen yeni bir yaratık da oyuna dahil ediliyor.

The Creaking, oyuncuların gözünü kırpmadan oynamasını gerektirecek benzersiz bir mekanikle tasarlandı. Bu yaratık, yalnızca oyuncular ona bakmadığı zaman hareket ediyor. Ayrıca ağaçlarla özel bir bağlantısı olan The Creaking, oyunculardan gelen hasarı önleyebiliyor. Alt text Oyuncular, The Creaking’i alt edebilmek için öncelikle “Creaking Heart” adı verilen canlı bir bloğu kırmanız gerekiyor. Bloğu kırdıktan sonra, The Creaking hasar almaya başlayabiliyor.

Envanter Yönetimi ve Dekorasyon

Güncelleme, oyuncuların envanterlerini daha etkili bir şekilde organize etmelerine olanak tanıyan “Bundles” sistemini de beraberinde getiriyor(sonunda). Ayrıca, yeni Pale Garden biyomundan ilham alan dekoratif öğeler de ekleniyor. Oyuncular, dünyalarını Pale Garden biyomunun ağaçlarıyla, bitki örtüsüyle süsleyebilecekler.

Bedrock Sürümüne Hardcore Modu

Minecraft’ın Bedrock sürümüne sonunda hardcore modu ekleniyor. Yıllardır oyunun Java sürümünde olan bu oyun modu uzun bir bekleyişin ardından Bedrock sürümüne de geliyor. Bu modda ölürseniz bir daha tekrar doğamıyorsunuz.

Minecraft ekibi, bu yeni içeriklerin önümüzdeki birkaç ay içinde oynanabilir hale geleceğini belirtti. Ama eminim, modçular birkaç gün içinde bu özellikleri çoktan oyuna ekler.