Türk Oyun Geliştiricisi Motion Blur Yeni Oyununu Duyuruyor! | Goygoy Engine
https://rawcdn.githack.com/Goygoy-Engine/goygoyCDN/0bfcfc161f116ddcec5ce822ec288165f0b2e3c6/9haz24/GR4BZKRXwAAFnRx.jpg

Türk Oyun Geliştiricisi Motion Blur Yeni Oyununu Duyuruyor!

Motion Blur, Yeni Oyununu Tanıtmaya Hazırlanıyor!

Türk oyun geliştiricisi Motion Blur, 10 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saatiyle 16:00’da yeni oyunlarının fragmanını yayınlayacağını duyurdu. Ekibin lideri Kadir Demirden, daha önce Türk oyun sektörü için önemli bir yapım olan Kabus 22‘nin geliştiricilerinden biriydi. Şimdilik oyun hakkında pek bilgimiz olmasa da, umutluyuz.

Motion Blur ekibinin Lorem Ipsum adlı bir YouTube kanalı bulunuyor. Bu kanalda oyun geliştirme ile ilgili konularda sohbetler yapıyor ve sektöre yeni adım atmak isteyenlere yol gösterici içerikler sunuyorlar. Bu sabah kanallarında yayınladıkları video ile de yeni oyunlarının duyuru fragmanının yayınlanacağı tarihi açıkladılar.

Kanalın sıkı takipçilerinden biri olarak videolarda yapılan muhabbetlerden, geliştirilen oyunun yakın gelecekte geçen, gerçekçi ve çizgisel bir FPS aksiyon oyunu olduğunu seziyorum. Tabii ki kesin bilgiye 10 Temmuz’da ulaşacağız.

Fragman, doğrudan oyun motorundan çekilmiş sahnelerden oluşacak. Yani büyük firmaların sinematik fragmanları gibi, oyun hakkında fikir vermeyen resim yığınları yerine gerçek oyundan görüntüler göreceğiz.

Umarız başarılı bir oyun çıkar. Oyun hakkında detaylar paylaşıldıkça sizlerle paylaşacağız. Ayrıca oyun geliştirmeye azıcık bile ilginiz varsa, Lorem Ipsum Youtube kanalını takip etmeyi unutmayın.