State of Play'de Gösterilen Tüm Oyunlar: Ghost of Yōtei | Goygoy Engine
https://blog.playstation.com/tachyon/2024/09/01908f0a506f18dccb25be24e02d2e4dfda09350.jpg?resize=1088%2C612&crop_strategy=smart&zoom=1.5

State of Play'de Gösterilen Tüm Oyunlar: Ghost of Yōtei

PlayStation State of Play: Yeni Oyunlar ve Heyecan Verici Güncellemeler

PlayStation’ın son State of Play etkinliğinde gösterilen oyunları, yapılan duyuruları sizin için listeledik.

Horizon Zero Dawn Remastered

Alt text Guerrilla Games’in kimi tarafından sevilen, kimi tarafından nefret edilen yapımı Horizon Zero Dawn, 31 Ekim’de PS5 ve PC için yenilenmiş versiyonuyla geri dönüyor. Ne kadar yenilendiği bir tık göreceli. Bariz şekilde gereksiz bir iş.

Ghost of Yōtei

Sucker Punch, Ghost of Tsushima’nın ardından yeni bir Japon temalı oyun olan Ghost of Yōtei’yi duyurdu.Oyun, önümüzdeki yıl PlayStation 5 için çıkacak.

Dragon Age: The Veilguard’dan Yeni Görüntüler

EA, merakla beklenen Dragon Age: The Veilguard'dan yeni oynanış görüntüleri paylaştı. 31 Ekim'de PS5'te çıkacak oyun, serinin hayranlarına epik bir macera vaat ediyor.

Monster Hunter Wilds

Monster Hunter Wilds, PS5 için 28 Şubat 2025’te piyasaya sürülecek. Oyun, yeni bölgeler ve canavarlar ile heyecan verici bir macera vaat ediyor.

Hell is Us

Rogue Factor, PS5 için gelecek olan Hell is Us oyununun ilk oynanış görüntülerini paylaştı. Gerçekten çok iyi duruyor atmosferi.

Metro Awakening

Vertigo Games, Metro Awakening’in PS VR2’ye 7 Kasım’da geleceğini açıkladı. Karışıklık olmasın, bu uzun zamandır beklenen Metro 4 değil. Metro 4 hala geliştirme aşamasında. Bu bir yan oyun.

Alan Wake 2: The Lake House

Ekim ayında çıkacak olan Alan Wake 2: The Lake House genişleme paketi, Cauldron Gölü kıyılarında geçen gerilim dolu bir hikaye sunuyor. Deneyler sonucunda gerçeğin karanlıkla çarpıştığı bu ürkütücü yerde hayatta kalma mücadelesi sizi bekliyor.

Diğer Önemli Duyurular

  • LEGO Horizon Adventures: 14 Kasım’da yayınlanacak.
  • Astro Bot: Yeni hız koşusu bölümleri ve 10 yeni Özel Bot bu sonbahar geliyor.
  • Fortnite: LEGO Fortnite’a bölünmüş ekran modu ekleniyor.
  • Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered: Klasik seri, 10 Aralık’ta PS4 ve PS5 için yenilenmiş versiyonuyla geri dönüyor.

Sizin etkinlikte en çok ilginizi çeken oyun hangisi oldu?