https://raw.githubusercontent.com/Goygoy-Engine/goygoyCDN/7ff71ddbe4c39ff11780d5541edeadfb482b5fd2/before18May/banner.jpg

Red Dead Redemption'ın PC Sürümü Duyuruldu!

Red Dead Redemption PC’ye Geliyor!

Rockstar Games, Red Dead Redemption’ın PC’ye geleceğini oyunun PlayStation sayfasında duyurdu.

Rockstar Games, 2023’te yayınlanan Red Dead Redemption’ın PlayStation 4 ve 5 sürümünün mağaza sayfasındaki açıklamayı güncelledi ve oyunun PC’ye geleceği duyurdu. Aslında bu açıklama, PC’deki Steam, Epic Games Store gibi mağazalar için hazırlanmış da yanlışlıkla PlayStation Store’a yüklenmiş gibi. Bunun bir yanlışlık mı, yoksa bilerek yapılan bir hata mı olduğu konusunda kararsızım.

rdr

Red Dead Redemption, PlayStation 3 ve Xbox 360’ta sıkışıp kalmış bir oyundu. Ben de dahil olmak üzere pek çok oyuncu, oyunun PC’ye gelmesini bekliyordu. RDR2’nin çıkışından sonra, oyuncular olarak Red Dead Redemption Remake ya da Remastered beklemeye başlamıştık. Ancak Rockstar, yapa yapa aynı oyunu birebir şekilde yeni nesil konsollara çıkarmıştı. Ve yine PC’ye getirmemişti. Ben olur da bir gün xCloud’a satın aldığımız oyunları oynayabilme gelir diye, Xbox 360 mağazasından RDR’i aldım ve o günü beklemeye başladım. Ancak görünüşe göre, oyun yakında PC’ye gelecek.

Siz Red Dead Redemption’ı daha önce oynadınız mı? Yoksa benim gibi PC’ye gelmesini bekleyenlerden misiniz?