RDR 14 Yıl Sonra PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu | Goygoy Engine
https://raw.githubusercontent.com/Goygoy-Engine/goygoyCDN/7ff71ddbe4c39ff11780d5541edeadfb482b5fd2/before18May/banner.jpg

RDR 14 Yıl Sonra PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Belli Oldu

Red Dead Redemption Nihayet PC’ye Geliyor

14 yıllık bir bekleyiş ve onca sızıntının ardından, bir klasiğe dönüşmüş Red Dead Redemption sonunda PC’ye geliyor. Rockstar Games tarafından yapılan açıklamaya göre, John Marston’ın unutulmaz macerası 29 Ekim’de PC oyuncularıyla buluşacak.

Bu yeni sürüm, oyunun orijinal hikayesinin yanı sıra zombi temalı ek paketi Undead Nightmare’ı da içeriyor. Double Eleven stüdyosuyla işbirliği içinde geliştirilen PC versiyonu, oyunculara şu özellikleri sunuyor:

  • 4K çözünürlük ve 144Hz’e kadar yenileme hızı desteği
  • Ultrawide (21:9) ve Super Ultrawide (32:9) monitör uyumluluğu
  • HDR10 desteği
  • Klavye ve fare kontrollerinin tam entegrasyonu

Ayrıca, NVIDIA DLSS 3.7 ve AMD FSR 3.0 yükseltme teknolojileri ile NVIDIA DLSS Frame Generation desteği de oyuna dahil edildi. Oyuncular, çizim mesafesi ve gölge kalitesi gibi grafik ayarlarını da istedikleri gibi özelleştirebilecekler.

Red Dead Redemption’ın PC versiyonu, 29 Ekim’den itibaren Rockstar Store, Steam ve Epic Games Store üzerinden satın alınabilecek. Oyunun ön siparişleriyle ilgili detayların ise bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Hatırlatmak gerekirse, Red Dead Redemption hâlihazırda Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox platformlarında oynanabilir durumda. PC oyuncularıysa uzun bir süredir Xbox 360 emülatörü ile oyunu oynayabiliyordu.