Prime Day 2024 Ücretsiz Oyunları: Suicide Squad... | Goygoy Engine
https://miro.medium.com/v2/resize:fit:828/format:webp/0*B2EwgG6EZuX4Q_GD

Prime Day 2024 Ücretsiz Oyunları: Suicide Squad...

Amazon Prime Day 2024 Oyunları Duyuruldu

Prime Day 2024 kapsamında, 16 ve 17 Temmuz tarihlerinde Prime üyelerine üç oyun ücretsiz olacak: Suicide Squad: Kill the Justice League, Chivalry 2 ve Rise of the Tomb Raider. Bu oyunlar, sınırlı bir süre için ücretsiz olarak indirilebilecek. Geçtiğimiz günlerde Prime Day etkinliği öncesinde 15 tane oyunun ücretsiz verileceği açıklanmıştı. 16 Temmuz 10:00’dan itibaren 48 saat boyunca Prime üyeleri bu yeni Prime Day oyunlarını talep edebilecekler. Takviminizi işaretlemeyi unutmayın!

Prime Gaming, Amazon Prime üyeliğinin bir avantajı olarak üyelerine her gün özel fırsatlar, ücretsiz teslimat, reçete indirimleri ve kaliteli eğlence sunar. Prime Gaming ile Amazon Prime üyeleri, ömür boyu sahip olabilecekleri ücretsiz indirilebilir oyunların bir koleksiyonuna, aylık Twitch kanalı aboneliğine ve sürekli güncellenen oyun avantajlarına erişim sağlar.

Oyunlar

  • 16 Temmuz @ 10:00 - Suicide Squad: Kill the Justice League [Epic Games Store]

    • Batman: Arkham serisinin yaratıcılarından, Suicide Squad: Kill the Justice League türleri aşan bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunudur. Bu oyunda, en ünlü uyumsuzlar ekibi imkansızı başarmak zorunda: Adalet Birliği’ni öldürmek.
  • 16 Temmuz @ 10:00 - Chivalry 2 [Epic Games Store]

    • Ortaçağ film savaşlarından ilham alan bu çok oyunculu birinci şahıs dövüş oyununda, kılıç çatışmalarından ateşli ok fırtınalarına, geniş kapsamlı kale kuşatmalarına kadar dönemin her ikonik anının aksiyonuna atılın.
  • 16 Temmuz @ 10:00 - Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration [Epic Games Store]

    • Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, ana oyun ve Sezon Geçişi içeriğini içerir. Lara Croft olarak Sibirya’ya bir maceraya atılın ve ölümsüzlük vaadi taşıyan efsanevi Kitezh şehrini arayın. “Blood Ties” hikayesinde Croft Malikanesi’ni keşfedin ve “Lara’s Nightmare”de zombilere karşı savunun.

Prime üyeleri ayrıca Prime Day’e kadar Deceive Inc., Tearstone: Thieves of the Heart, The Invisible Hand, Forager, Card Shark, Heaven Dust 2, Soulstice, Wall World, Hitman Absolution™, Call of Juarez: Bound in Blood ve Call of Juarez oyunlarını talep edebilirler. 11 Temmuz’dan itibaren STAR WARS™: Knights of the Old Republic™ II — The Sith Lords, Alex Kidd in Miracle World DX, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ve Samurai Bringer oyunları da talep edilebilecek.

Siz bu oyunlar arasında en çok hangisini bekliyorsunuz?