Football Manager 25 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Çıkış Tarihi ve Yenilikler | Goygoy Engine
https://cdn.footballmanager.com/site/2024-09/FM25%20Announce%20-%20Web%20and%20Social%20Assets_1034x600_Blog%20Header_10.jpg

Football Manager 25 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Çıkış Tarihi ve Yenilikler

Football Manager 25 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Çıkış Tarihi ve Yenilikler

Football Manager 25 (FM25) sonunda resmi olarak duyuruldu. Daha önceki sızıntılar doğrulandı ve oyunun çıkış tarihi 26 Kasım 2024 olarak açıklandı. Oyun; PC, Mac, Xbox, PlayStation 5 ve Game Pass üzerinden oynanabilir olacak. Nintendo Switch için ise FM25 Touch versiyonu 3 Aralık’ta dijital olarak çıkış yapacak.

Unity Motoruna Geçiş ve Oynanış Geliştirmeleri

FM25, bu sene önemli bir teknik ve görsel değişimle karşımıza çıkıyor. Unity oyun motoruna geçiş ile oyuna pek çok yenilik geliyor.(Pek çok şey de gidiyor. Örneğin artık milli takım yönetemeyeceğiz.) Yeni motor sayesinde hem daha gerçekçi hem de derin bir futbol menajerliği deneyimi sunulacak. Ayrıca, kadın futbolunun eklenmesi, tamamen yenilenen arayüz ve görsel olarak geliştirilmiş maç günü deneyimi de oyunun öne çıkan yenilikleri arasında.

Kadın Futbolu ve Taktik Devrimi

Football Manager serisi, kadın futbolunu ilk kez FM25 ile oyunculara sunacak. Bununla birlikte, oyun içindeki taktik yönetimi ve menajer özelleştirme sistemleri de köklü bir yenilenmeye uğradı.

Çıkış Tarihi ve Ön Sipariş Detayları

FM25, 26 Kasım’da dünya çapında çıkış yapacak. Oyun, 1399 TL iken ön sipariş indirimiyle 1259 TL’den satılıyor. FM25 Console (Xbox/PS5) için ön siparişler ise ilerleyen tarihlerde başlayacak. Ayrıca, oyuncular kayıtlı oyunlarını FM24’ten FM25’e taşıyabilecekler. Bu özellik, ilk kez FM25 Mobile serisi için de geçerli olacak.

Sonraki Duyurular ve Yol Haritası

FM25 ile ilgili daha fazla gelişme ve detay, önümüzdeki haftalarda duyurulacak. Özellikle FM25 Touch’ın çıkışıyla ilgili daha fazla bilgi yakında paylaşılacak.

Umarız son yılların aksine iyi bir Football Manager oyunu görürüz. Uzun zamandır bekliyoruz. Sizin oyundan beklentileriniz neler?