https://shared.akamai.steamstatic.com/store_item_assets/steam/apps/3023930/header.jpg?t=1724767940

FIFA'ya Rakip Olacak Futbol Oyunu 10 Gün Kala Ertelendi!

UFL’in Çıkış Tarihi Ertelendi: Beklenen Rakip Biraz Daha Geç Geliyor

FIFA ve PES’in karşısına çıkan yeni futbol oyunu UFL’in çıkışı ertelendi. 12 Eylül’de piyasaya sürülmesi planlanan oyun, yapılan son testler ve topluluk geri bildirimleri doğrultusunda 5 Aralık 2024’e ertelendi.

UFL ekibi, oyunun duyurusunda, iki açık beta testi gerçekleştirdiklerini ve bu süreçte 2 milyondan fazla oyuncunun geri bildirimlerini aldıklarını belirtti. “Oyunu planlanan tarihte piyasaya sürebilirdik, ancak biraz daha zaman ayırmanın, en iyi deneyimi sunmamızı sağlayacağına inanıyoruz” diyen geliştiriciler, oyun üzerinde daha fazla ince ayar yapmanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Ertelemenin Sebepleri ve Yeni Tarih

Oyunun genel hissiyatını etkileyen bazı faktörlerin iyileştirilmesine ihtiyaç olduğu için, UFL’in ertelendiği söylendi. Oyun tekrar ertelenmez ise 5 Aralık 2024’te çıkacak. Oyun, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformlarında ücretsiz olarak sunulacak.

Ön Sipariş Verdiyseniz

UFL’i ön sipariş eden oyuncular, 28 Kasım’da başlayacak erken erişimle oyuna daha önce kavuşabilecek ve özel oyun içi içeriklere sahip olabilecekler.

Oyun geliştiricileri, erteleme sürecinde oyunun genel deneyimini ve kararlılığını artırmak, yeni modlar eklemek ve toplulukla etkileşimlerini artırmak için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Ayrıca, oyunun ilerleyişi hakkında bilgi paylaşmaya ve topluluğun sorularını yanıtlamaya devam edeceklerini açıkladılar.

İşler Ters Gidiyor Gibi

Çıkışına 10 gün kala bir oyunu erteliyorsanız, orada işler çok büyük olasılıkla ters gidiyordur. Bunun en büyük örneğini Cyberpunk 2077 fiyaskosunda gördük. O yüzden oyundan beklentiniz varsa, biraz düşürmenizi öneririm.