https://rawcdn.githack.com/Goygoy-Engine/goygoyCDN/02159e9a08ff2535d794eff9e2917cd24d95f25b/9haz24/bannerb.jpg

Bloodborne PC Sonunda Gerçek Oluyor! (emülator ile)

Bloodborne Nihayet PC’de: Beklenen Emülatör Başarısı

PlayStation 4 emülatörleri uzun zamandır geliştiriliyor ve bu süreç oldukça yavaş ilerliyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde geliştirilen bir emülatör bazı 3D oyunları çalıştırmaya başladı. Şimdi ise Bloodborne’un ana menüsünün emülatörde çalıştırılması büyük heyecan uyandırdı.

PC Oyuncularının Uzun Bekleyişi

PC oyuncuları, yıllardır Bloodborne’un PC’ye gelmesini bekliyordu. Her oyun etkinliğinde, büyük bir kitle Bloodborne’un PC sürümünün duyurulmasını umutla bekledi. Ancak birçok haber ve sızıntıya rağmen Bloodborne’un PC sürümüne dair hiçbir somut bilgiye ulaşılamamıştı. Bugün ise bir emülatör geliştiricisi, Bloodborne’u PC’de çalıştırmayı başardı.

Emülatör Yapmanın Zorlukları

Emülatör geliştirmek oldukça zorlu bir süreç. Bir konsolun donanım ve yazılım mimarisini kopyalayarak, onu farklı bir platformda çalıştırabilmek büyük bir uğraş gerektiyor. PlayStation 4 gibi gelişmiş sistemlerin mimarisini taklit etmek çok uzun zamanlar alıyor. Genellikle bu tarz projeler üzerinde gönüllü çalışan ekipler çalıştığından süreç çok fazla zaman alıyor.

Gelecek Beklentileri

Her ne kadar şu an sadece oyunun ana menüsüne ulaşılabilmiş olsa da, bu önemli bir adım. Gelecekte Bloodborne’un tamamen oynanabilir hale gelmesi, PC’deki souls severlerin büyük bir hayali. Gerek oyunun geliştiricisi From Software’dan, gerek oyunun yayıncısı PlayStation’dan uzun yıllardır Bloodborne için bir PC sürümü, bir remastered, en kötü 60 FPS güncellemesi bekleniyor. Ancak iki firma da inatla oyunun adını bile anmıyor. Bloodborne çıkalı neredeyse 10 yıl oldu. Bu kadar yılda onca sızıntı yaşandı, ancak Bloodborne’a dair hiçbir somut şey bulunamadı. Emülatör geliştiricilerinin bu başarısı, Bloodborne başta olmak üzere diğer unutulmuş PlayStation 4 özel oyunlarının da PC’de oynanabilir hale gelmesi büyük bir gelişme.

bloodborne pc

Bu emülatör tam sürüme ulaştığında, ilk olarak hangi oyunu oynamak isterdiniz?