Alien: Isolation 2 Duyuruldu! | Goygoy Engine
https://shared.cloudflare.steamstatic.com/store_item_assets/steam/apps/214490/header.jpg?t=1726768277

Alien: Isolation 2 Duyuruldu!

Alien: Isolation 2 Duyuruldu!

Alien: Isolation hayranları için beklenen haber sonunda geldi! Oyun dünyasının en korkutucu yapımlarından biri olarak kabul edilen Alien: Isolation, onuncu yılını kutlarken, serinin devam oyununun geliştirildiği duyuruldu.

Önceki oyunu geliştiren ekibin başındaki Al Hope, oyunun onuncu yılına özel yayımladığı mesajında, hayranların uzun zamandır beklediği haberi verdi: Alien: Isolation 2 geliştirme aşamasında. Hope, yaptığı açıklamada “Bugün, ekip adına ALIEN: ISOLATION’ın devam oyununun erken geliştirme aşamasında olduğunu teyit etmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.

Alien: Isolation’ın devam oyunu hala geliştirme sürecinin erken aşamalarında. Somut şeyler görmemiz muhtemelen birkaç yılı bulacaktır. Al Hope’un tam açıklamasının Türkçe çevirisine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza:  ALIEN: ISOLATION ile çıktığımız yolculuğun üzerinden 10 yıl geçtiğine inanmak çok zor.  ALIEN: ISOLATION’ı geliştirmeye başladığımızda tek bir yol gösterici ilkemiz vardı: ALIEN serisinin köküne inen gerçek bir deneyim yaratmak - 1979 yapımı orijinal filmin atmosferini ve dehşetini yakalayan yeni bir hikaye.   Yıllar boyunca oyuna olan tutkunuza tanık olmak ve dünya çapında bu kadar çok oyuncuya ulaştığını görmek inanılmaz bir şeydi.   10. yıldönümünde, imdat çağrılarınızı yüksek sesle ve net bir şekilde duyduğumuzu size bildirmek uygun görünüyor.   Bugün, ekip adına ALIEN: ISOLATION’ın devam oyununun erken geliştirme aşamasında olduğunu teyit etmekten mutluluk duyuyorum. Hazır olduğumuzda sizlerle daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.