https://rawcdn.githack.com/Goygoy-Engine/goygoyCDN/7ff71ddbe4c39ff11780d5541edeadfb482b5fd2/before18May/imaj.jpg

İDDİA: Yeni Valve oyunu Deadlock

İDDİA: Yeni Valve oyunu Deadlock

Gabe Follower’ın iddiasına göre Valve, Deadlock adında yeni bir oyunu yayınlamaya hazırlanıyor. Daha önce Neon Prime ve Citadel adı altında hakkında sızıntılar çıkan oyun, rekabetçi bir üçüncü şahıs kahraman tabanlı nişancı oyunu olacak.

Oynanış

Deadlock, 6’ya 6 rekabetçi bir formatta, büyük bir harita üzerinde dört farklı koridorda mücadele edilen bir oyun olacak. Oyunda oyuncular, kahramanların kendilerine özel yeteneklerini ve eşyalarını kullanarak rakiplerini alt etmeye çalışacak.

Half Life ile bir bağı var mı?

Fantastik bir evrene sahip olan Deadlock, steampunk öğeleriyle harmanlanmış büyücüler, tuhaf yaratıklar ve robotlarla dolu bir dünyada geçecek. Oyun kahramanları, büyük ölçüde Dota evreninden esinlenerek tasarlanmış. Ana oyun haritası ise modern bir steampunk Avrupa şehrini andırıyor, biraz da Half-Life‘tan izler taşıyor. Başlangıçta Half-Life ve Portal‘dan ilham alan bilim kurgu öğelerini içeren oyun, olumsuz geri bildirimler nedeniyle geliştirici ekip tarafından fantastik bir temaya odaklanacak şekilde yeniden şekillendirilmiş.

Deadlock, hızlı tempolu bir oynanış sunacak gibi duruyor. Oyunun ne zaman çıkacağını bilmiyoruz ancak yakında resmi olarak duyurulmasını bekliyoruz. Oyun için bir Twitter hesabı bile açılmış. Önümüzdeki ayın başlarında yapılacak olan Summer Game Fest’te oyunu görmeyi bekliyoruz.