https://rawcdn.githack.com/Goygoy-Engine/goygoyCDN/a1e6bb71ddd434aa186c5d3cab6f9f9511964aca/9haz24/GNibtp-X0AAqXm0.jpg

Ertuğrul Gazi Oyunu Duyuruldu!

Tekden Studio, Ertugrul of Ulukayin’ı Duyurdu

Türk oyun geliştiricisi Tekden Studio, Ertuğrul Gazi’nin hikayesini konu alan yeni oyunu Ertugrul of Ulukayin’ı duyurdu.

Çıkış Tarihi

“Ertugrul of Ulukayin”, ilk olarak erken erişim sürümü ile yayınlanacak ve bu erken erişim sürümü Epic Games Store’a özel olacak. 2024’ün sonlarına doğru ise tam sürüm çıkacak. Oyun, Türkçe seslendirme de içerecek.

Erken Erişim ve Tam Sürüm Farklılıkları

Erken erişim sürümü, oyunun giriş bölümünü ve temel mekanikleri içeriyor. Yaklaşık iki saatlik bir oynanış süresi var. Tam sürümde ise iki büyük yarı-açık dünya haritası, birçok yeni yetenek, geliştirmeler ve 15 saatlik oynanış süresi ile daha kapsamlı bir deneyim sunulacak.

Fiyatlandırma ve Topluluk Katılımı

Oyunun tam sürümü yayınlandığında, oyunun fiyatı güncellenecek. Eğer erken erişimde oyunu satın alırsanız, daha ucuza oyunu elde edebileceksiniz.

Oyun İçi Satın Alımlar

Oyuncular, “Ertugrul of Ulukayin”i oyun içi satın alımlar yapmadan da oynayabilecekler. Ancak, kozmetik olarak yeni silah ve zırh görünümleri gibi ekstra içerikler sunulacak.

Son Not

Türk oyun sektöründen böyle bir iş görmek sevindirici. Son yıllarda oyun sektörümüz yavaş yavaş gelişmeye başlasa da, Ertuğrul of Ulukayin bizim kültürümüzden olmasıyla bizden artı puan kazandı. Umarız oyun yayınlandığında, güzel bir deneyim sunar. Oyundan yayınlanan ilk videoyu, aşağıdan izleyebilirsiniz. Ve bu bağlantıya tıklayarak oyunu istek listenize ekleyebilirsiniz.