/haberler/call-of-duty-black-ops-6-ilk-video/imaj.png

Call of Duty: Black Ops 6'nın İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı!

Call of Duty: Black Ops 6’nın İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yeni Call of Duty oyunu Call of Duty: Black Ops Gulf War’un resmi duyuruluşuna az kaldı. Oyunu geliştiren Activision, oyunu pazarlamak adına bir websitesi açtı.

İlk Tanıtım Videosu Geldi

Geçtiğimiz saatlerde açılan The Truth Lies adındaki websitede yeni Call of Duty oyununa ait bir video yayınlandı. Sitede tüplü bir televizyon üzerinde gizli bir operasyonun bir el kamerasına çekilmiş haline benzer bir video gösteriliyor. Call of Duty Black Ops 6 tanıtım görseli Videoda, kimliği belirsiz kişiler gece vakti Rushmore Dağı’na tırmanıyor ve dağın üzerindeki heykellere “The Truth Lies”(Gerçek Yalan Söylüyor) pankartı asıyor. Ayrıca bu metnin yanında, bir kurt sembolü asılıyor. Bu sembole, bu ayın başlarındaki Xbox Games Showcase etkinliğinin duyurusunda rastlamıştık.

Sitede Başka Neler Var?

Sitedeki tüplü televizyonda 6 farklı kanal bulunuyor. Bu kanalların ilkinde az önce bahsettiğimiz video bulunuyor. Diğer 5 kanalda ise karıncalı bir görüntü bizi karşılıyor. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda buraya da yeni videolar yüklenecek.

Yeni Call of Duty oyununun tanıtım süreci gizemli ve heyecan verici bir şekilde devam ediyor. Muhtemelen 9 Haziran’daki Xbox Games Showcase etkinliğine kadar daha fazla bilgi paylaşılacak.

Güncelleme: 23 Mayıs

Yeni Call of Duty oyununun Black Ops 6 olacağı resmi olarak açıklandı. Oyun, sızıntıların aksine Gulf War adı yerine Black Ops 6 adını kullanacak.

Siz yeni oyundan ne bekliyorsunuz? Sizce beklediğinize değecek mi?