/assets/GMbEhZaXUAA9K3y.jpeg

Xbox Games Showcase 2024 tarihi açıklandı!

Xbox Games Showcase ve Sürpriz Oyun Tanıtımı Yaklaşıyor!

Microsoft, oyunseverler için büyük bir etkinlik planladığını duyurdu. 9 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Xbox Games Showcase‘in ardından, henüz ismi açıklanmayan ama büyük merak uyandıran bir oyunun derinlemesine inceleneceği özel bir sunum yapılacak. Etkinlik, 9 Haziran Saat 20:00’de (TSİ) başlayacak ve dünya genelinde 30’dan fazla dilde canlı yayınlanacak.

Etkinlik Detayları:

Bu yılki showcase, Activision, Blizzard, Bethesda ve Xbox Game Studios dahil olmak üzere Microsoft’un portföyündeki stüdyolardan oyunların yanı sıra üçüncü parti ortaklardan gelen başlıkları da içerecek.

Özel Sunum Hakkında İpuçları:

Etkinlikten sonra gerçekleşecek özel sunumun, popüler Call of Duty serisinin yeni oyununa odaklanacağı konuşulmakta. Tanıtım görsellerinde yer alan kurt başı simgesi, Call of Duty Black Ops 4’ün “Throw a Dog a Bone” başarımındaki kurta benzerliği ile dikkat çekiyor ve bu da yeni oyunun Körfez Savaşı temalı olabileceğine işaret ediyor.

Xbox Games Showcase, bu yıl gerçekleşecek en büyük oyun etkinliklerinden biri olacak gibi duruyor. Bu yüzden oyunseverlere, bu etkinliği kaçırmamalarını öneririz.