https://blog.playstation.com/tachyon/2024/05/237561b8c80c66ef2363048d582c60b4656d00c7.png

State of Play Mayıs 2024'te Gösterilen Oyunlar

PlayStation Showcase: Yeni Oyunlar ve Büyük Duyurular

Sony, uzun süredir beklenen State Of Play etkinliğini 30 Mayıs’ı 31 Mayıs’a bağlayan gece gerçekleştirdi. 30 dakikadan uzun süren bu etkinlikte uzun süredir beklenilen bazı oyunlar gösterildi.

Concord

Etkinlik, 5’e bir şekilde oynadığınız çok oyunculu FPS oyunu Concord ile başladı. Concord, Overwatch’a benzer bir oynanışa sahip. Oyuna ön sipariş verirseniz beta sürümüyle oyunu erkenden oynayabileceksiniz. Tam sürüm ise 23 Ağustos’ta yayınlanacak.

God Of War Ragnarok PC

Geçtiğimiz haftalarda çıkan söylentilerden sıradaki PC’ye gelecek PlayStation oyununun God of War Ragnarok olduğunu biliyorduk. Bu etkinlik ile birlikte resmi duyuru da yapıldı. 19 Eylül’de oyunun PC sürümü yayınlanacak.

Dynasty Warriors Origins

Dynasty Warriors serisinin yeni oyunu Dynasty Warriors Origins duyuruldu. Oyun, 2025’te yayınlanacak.

Alien Rogue Incursion

Yeni Alien oyunu duyuruldu, ancak bu bir VR oyunu. Oyun hakkında kısa bir video paylaşıldığından elimizde fazla bir bilgi yok. Ancak oyunun bu yıl çıkacağını biliyoruz.

Marvel Rivals

Overwatch’ın Marvel karakterlisi ve TPS hali Marvel Rivals’ın PlayStation 5’e geleceği açıklandı. Ayrıca PlayStation 5’e özel bir kapalı beta duyuruldu. Betaya katılan oyunculara PlayStation’a özel bir Spider-Man kostümü hediye edilecek.

Until Dawn

2014’te çıkan interaktif korku oyunu Until Dawn’un yenilenmiş bir sürümü tanıtıldı. PlayStation oyunu rebuilt olarak anmış. 2024 sonbaharında çıkacak.

Path Of Exile 2

Diablo’nun oynaması ücretsiz hali diyebileceğimiz Path of Exile’ın yeni oyunu Path of Exile 2’den yeni bir fragman yayınlandı.

Silent Hill 2 Remake

Konami ve Bloober Team’in uzun zamandır beklenen Silent Hill 2 Remake’i tekrardan gösterildi. Silent Hill serisinden uzak biri olduğum için fragman hakkında pek yorum yapmayacağım. Sosyal medyadan ve çevremden gördüğüm kadarıyla, orijinal oyunu sevenler bunu da az çok beğenmiş. Silent Hill 2 Remake, 8 Ekim’de çıkacak.

Monster Hunter Wilds

Capcom, yeni Monster Hunter oyunu Monster Hunter Wilds’ı duyurdu. Önceki Monster Hunter oyunlarına benzer bir yapıda olan oyunun 2025’te çıkacağı açıklandı.

Astro Bot

PlayStation’ın maskotlarından olan Astro Bot’un yeni oyunu duyuruldu. Astro Bot’un etkinlikte duyurulacağı hakkında söylentiler zaten vardı. Oyun, 6 Eylül’de yayınlanacak.

Peki siz bu sunumdan beklediğinizi buldunuz mu? Gösterilen oyunlardan en çok hangi oyunu bekliyorsunuz?