https://rawcdn.githack.com/Goygoy-Engine/goygoyCDN/7ff71ddbe4c39ff11780d5541edeadfb482b5fd2/before18May/banner.jpg

İDDİA: Red Dead Redemption PC'ye Geliyor!

İDDİA: Red Dead Redemption PC’ye Geliyor!

İddiaya göre ilk Red Dead Redemption oyunu PC’ye geliyor. Oyun, 18 Mayıs 2010’da Xbox 360 ve PlayStation 3 için yayınlanmıştı ve hiçbir zaman PC’ye gelmemişti. Uzun yıllar boyunca oyunun bir yeniden yapımı üzerinde çalışıldığı iddia edilmişti ancak oyunun çıkışından 13 yıl sonra, Rockstar Games birebir aynı oyunu Nintendo Switch ve PlayStation 4/5 için tam fiyattan yayınlamıştı. Xbox platformlarında geriye dönük uyumluluk olduğundan burada oyun tekrar yayınlanmamıştı, çünkü birebir aynı sürümdü. Ancak bu tekrar yayınlamada bile oyun PC’ye gelmemişti.

Güvenilir bir veri madencisine Rockstar Games ilk Read Dead Redemption oyununu PC için yayınlamaya hazırlıyor.

alt textRDR_Product_Promotion_Intro_Body”: “Red Dead Redemption ve zombi-korku arkadaşı Undead Nightmare’de Batı Amerika’ya ve Meksika’nın geniş alanlarına yolculuk edin. Artık PC’de oynanabilir.” “RDR_Product Promotion_Intro_Long Title”: “Bir nesli tanımlayan destansı Western maceralarını deneyimleyin.”

Veri madencisinin paylaştığı görsele göre Rockstar, RDR’nin PC sürümünün pazarlama süreçlerine başlamak üzere. Muhtemelen oyun resmi olarak duyurulduktan kısa süre - birkaç hafta içinde - sonra yayınlanacaktır. Haziran ayının başlarında gerçekleşecek olan Summer Game Fest etkinliğinde belki oyunun duyurusunu görebiliriz.